Cookiebeleid

Cookiebeleid

December 2019

Wat zijn cookies?
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die bijvoorbeeld op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst als u onze website bezoekt.
Er zijn verschillende soorten cookies, die ruwweg worden onderverdeeld tussen functionele en niet-functionele cookies.
Via cookies wordt informatie over uw websitebezoek bijgehouden, waardoor de cookies de gebruikerservaring kunnen verbeteren.
Als u hetzelfde eindapparaat en dezelfde browser als voorheen gebruikt, herinneren cookies bijvoorbeeld uw voorkeuren en hoe u de website gebruikt.
Ook wordt de content die u te zien krijgt sneller geladen en geoptimaliseerd.

Wie plaatst cookies?
BOTSINVEST plaatst cookies van haarzelf, maar ook van derde partijen. De cookie wordt bij het eerste bezoek aan de website door uw internetbrowser gedownload.
De volgende keer dat u onze website met hetzelfde eindapparaat bezoekt, wordt de cookie en de daarin opgeslagen informatie ofwel teruggestuurd naar de website waar het is aangemaakt (“First Party Cookie”), ofwel doorgestuurd naar een andere website waar het aan toebehoort (“Third Party Cookie”).
De website herkent zo dat hij eerder al met deze browser is geopend en past in sommige gevallen vervolgens de weergegeven inhoud aan.

Wat doet BOTSINVEST met deze cookies?
Onze cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken, uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven, onze websitegebruikers worden herkend, gepersonaliseerde aanbiedingen worden getoond en dat statistische gegevens worden verzameld.

Welke cookies gebruikt BOTSINVEST?
Voor het plaatsen van bepaalde cookies dient u eerst toestemming te geven. Uw toestemming is alleen niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet. Ook kunt u de toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw cookie-instellingen in uw browser aan te passen of door dit te wijzigen op onze website.

Functionele en analytische cookies:
Functionele en analytische cookies zijn noodzakelijk om onze website te kunnen gebruiken, of om enkel statistieken van de gebruikers van onze website te verzamelen. Functionele cookies zorgen bijvoorbeeld dat u bij het openen van de BOTSINVESTwebsite een versie te zien krijgt die zich aanpast aan de door u gebruikte internetverbinding.
Verder garanderen dergelijke cookies bijvoorbeeld dat de gegevensoverdracht altijd veilig plaatsvindt. Niet in de laatste plaats slaat een dergelijke cookie ook uw besluit over het gebruik van cookies op onze website op.
Functionele en analytische cookies kunnen niet worden gedeactiveerd. Zie voor de specificaties van de cookies die BOTSINVEST gebruikt Bijlage 1.

• Overige cookies:
Onder deze categorie vallen de overige, niet strikt noodzakelijke cookies.
Deze cookies maken het mogelijk om comfortabel over onze website te surfen, door bijvoorbeeld het automatisch invullen van formulieren en de taalkeuze. Verder heeft BOTSINVEST op deze manier de mogelijkheid om u aanbiedingen te presenteren en om de aanbiedingen te analyseren.
BOTSINVEST heeft door middel van Third Party Cookies ook content van derden geïntegreerd, bijvoorbeeld door de Facebook-of Twitterbutton.
Ga naar de website van de derde aanbieder voor meer informatie over het cookiegebruik van de betreffende aanbieder.
Zie voor de specificaties van de Third Party Cookies die BOTSINVEST gebruikt Bijlage 1.

Verwerkt BOTSINVEST ook persoonsgegevens?
Cookies kunnen gepaard gaan met het verzamelen van persoonsgegevens.
Een persoonsgegeven is elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

Welke regels zijn van toepassing op deze persoonsgegevens?
Op de persoonsgegevens die BOTSINVEST verwerkt is tevens de Privacy Statement van BOTSINVEST van toepassing, zie https://www.yieldt.com/privacyverklaring-pdf.

Hoe lang worden deze persoonsgegevens opgeslagen?
De gegevens zullen zo kort mogelijk worden bewaard en de bewaartermijn verschilt per type cookie. Na afloop van deze bewaartermijn zullen de gegevens worden gewist.

Hoe kunt u cookies uitschakelen of verwijderen?
U kunt een verstrekte toestemming voor cookies weer intrekken, door uw browserinstellingen te wijzigen.
Onze website geeft ook de mogelijkheid om uw cookie-instelling op elk gewenst moment aan te passen.
Onderaan deze pagina kunt u de cookie-instellingen aanpassen (keuze tussen ‘accepteer alleen functionele of analytische cookies’, ‘accepteer alleen cookies die worden geplaatst door BOTSINVEST’ of ‘accepteer alle cookies, waaronder cookies die
worden geplaatst door derden’).

Wijzigingen
BOTSINVEST behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring.
Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en oude versies houdt BOTSINVEST beschikbaar.
Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen of verzoeken?
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- of cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door een brief te sturen naar Westblaak 180, 3012 KN te Rotterdam, of door een email te sturen naar [email protected]
U heeft na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien, te laten corrigeren, te laten verwijderen of uw andere rechten uit te voeren (zoals het recht op dataportabiliteit). U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]

***

Yieldt – Crypto beheerd beleggen is een handelsnaam van Botsinvest B.V. – KVK 76099571 Rotterdam

Taal aanpassen

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    [email protected]