Cryptobeleggingen

Beheerd beleggen

Voor het beheren en beleggen van een cryptoportefeuille gaan wij uit van een minimaal startkapitaal van 1.000 euro. Bovenop het ingelegde bedrag hanteren wij 2% van het beleggingsproduct als instapkosten. Dat komt bij het minimale instaptarief neer op 20 euro.

Daarnaast hanteren wij per beleggingsvorm de volgende maandelijkse beheerstarieven:

 • Actief beheer: 0,75% van het totaal ingelegde bedrag.
 • Buy & hold: 0,4% van het totaal ingelegde bedrag.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik de beleggingsportefeuille inzien?

  Jazeker, de samenstelling van de beleggingsportefeuille is op deze website gepubliceerd, zie hier. Binnen dit overzicht is tevens een omschrijving gegeven van de bedrijven en producten waarin geïnvesteerd wordt.

 2. Hoe kan ik instappen?

  Een weloverwogen keuze vinden wij belangrijk. Daarom kan er alleen gebruik gemaakt worden van onze dienstverlening wanneer er een persoonlijke intake heeft plaatst gevonden. Onze adviseurs staan zes dagen per week klaar om u te voorzien van de juiste informatie. Neem contact met ons op.

 3. Wanneer kan ik in- en/of uitstappen?

  Wij hanteren een toegankelijk in- en uitstapmodel. Dat stelt onze klanten in de gelegenheid om met een relatief laag startkapitaal van 1.000 euro in te stappen en de belegging vervolgens op elk gewenst moment, zonder enige financiële verplichting, te beëindigen. Maak gebruik van het kennismakingsaanbod en schrijf u in.

 4. Wat zijn de voornaamste risico's?

  Beleggingen brengen financiële risico’s met zich mee. De waarde van uw belegging is sterk afhankelijk van de ontwikkelingen in de markt. Wij adviseren om niet meer dan tien procent van uw vrij besteedbaar vermogen in te leggen. Het wordt ten alle tijd afgeraden met geleend geld een crypto belegging te starten. Alvorens er wordt overgegaan tot crypto beheerd beleggen is het aan te raden om eerst contact op te nemen met een financieel adviseur.

Grote vermogens

Bij een beleggingsinleg van 100.000 euro of meer wordt u gekoppeld aan één van onze relatiemanagers. Tijdens de intake wordt u uitvoerig geïnformeerd over de geadviseerde strategie en worden de in te nemen posities overlegd.

“Wij beschouwen de blockchaintechnologie als een van de belangrijkste innovaties sinds de uitvinding van het internet.”

Paul Mennema, oprichter en algemeen directeur Yieldt.

Actief beleggen

Bij actief beleggen gebruiken wij intern ontwikkelde algoritmes en tradingsbots die aankoop- en verkoopsignalen afgeven. Door deze data te combineren met fundamentele analyses, weten onze traders en analisten het juiste sell, hold of buy-advies te formuleren en daarop te handelen.

Het doel van deze beleggingsvorm is om onze eigen buy and hold-strategie te verslaan en zodoende een hoger rendement te boeken. Lees meer over deze beleggingsvorm.

Kostenoverzicht:

 • Instapkosten: eenmalig 2% van het totaal ingelegde bedrag;
 • Beheersvergoeding: maandelijks 0,75% van het totaal ingelegde bedrag.

Buy & hold

Bij het beleggen volgens buy and hold, stappen wij met het ingelegde bedrag in volgens de initiële portefeuilleverdeling. De posities worden maandelijks zowel technisch als fundamenteel geëvalueerd.

Indien onze experts het nodig vinden om posities aan te passen, zal dit uitsluitend op maandelijkse basis gebeuren. Lees meer over deze beleggingsvorm.

Kostenoverzicht:

 • Instapkosten: eenmalig 2% van het totaal ingelegde bedrag;
 • Beheersvergoeding: maandelijks 0,40% van het totaal ingelegde bedrag.
CRYPTO BEHEERD BELEGGEN

De cryptomarkt is constant in beweging. Door 24/7 monitoring weten wij risico’s te beperken en rendementen te boeken. Toegankelijk en met persoonlijke service.

Eenvoudig instappen

Stap 1

Bepaal uw doel en inleg

Ons team van experts staat zes dagen per week voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken.

Stap 2

Instappen bij Yieldt

Vul het inschrijfformulier in en verleen Yieldt het recht tot crypto beheerd beleggen.

Stap 3

Stort uw tegoeden, beveiligd via Bitvavo

Wij ondersteunen u graag bij het aanmaken van uw cryptowallet om zo de eerste stap naar de beurs te maken.

Stap 4

Laat Yieldt uw cryptobelegging beheren

Als uw cryptoportefeuille is gekoppeld aan de dienst van Yieldt, gaan onze adviseurs voor u aan het werk.

PERSOONLIJK CONTACT

Wenst u hulp bij het aanmeldproces? Vraag onze thuishulpservice aan, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen.

CONTACTINFORMATIE

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wilt komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

085 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Taal aanpassen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]