Handleiding Dashboard

Inleiding

Om het u als klant zo makkelijk en transparant mogelijk te maken biedt Yieldt toegang tot een persoonlijk dashboard. Binnen dit dashboard kunt u de actuele stand van uw beleggingsportefeuille bij Yieldt real-time bekijken en volgen.

Hieronder volgt uitleg over de verschillende mogelijkheden binnen ons dashboard.

Totale waarde portefeuille

In deze kolom vindt u de actuele totale waarde van uw beleggingsportefeuille bij Yieldt. Bij een verversing van de pagina wordt deze waarde automatisch vernieuwd naar de meest recente waarde. Daarnaast kunt u via de knop “verzoek indienen” met ons in contact komen voor de verwerking van een storting of opname. U heeft bij Yieldt altijd toegang tot uw vermogen. Wel vinden wij het prettig om van tevoren op de hoogte gebracht te worden van stortingen en opnamen, zodat wij dit kunnen meenemen in de te nemen strategie voor uw beleggingsportefeuille.

Rendementsverloop

Hier kunt u het actuele rendementsverloop van uw beleggingsportefeuille in visuele vorm bekijken. Wanneer u een langdurige horizontale lijn ziet betekent dit dat wij tijdelijk, vanuit strategisch en risicomijdend oogpunt, uit positie zijn. Let op; stortingen en opnamen dienen wij handmatig uit de grafiek te filteren. Dit gebeurt doordeweeks, tijdens werkuren, altijd dezelfde dag nog.

Uiteenzetting crypto munten in portefeuille

In deze kolom vindt u een uiteenzetting van alle crypto munten waarin wij voor u in positie zijn. Zo ziet u de actuele waarde van de specifieke munt binnen uw beleggingsportefeuille als ook het 24 uur koersverloop van de munt. Let op; de crypto markt is onderhevig aan continue, sterke prijsfluctuaties. Grote veranderingen in deze tabel zijn eerder regel dan uitzondering. Weet dat wij uw beleggingsportefeuille voor de lange termijn beheren en altijd actief boven op de markt zitten.

Communicatie

In de linker kolom kunt u tevens kiezen voor de optie berichten. Hier vindt u een overzicht van al onze algehele communicatie met betrekking tot uw beleggingsportefeuille.

       

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, e-mail [email protected] of per telefoon 085 – 210 09 89.

CONTACTINFORMATIE

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wilt komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

085 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Taal aanpassen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]