Wij maken beleggen in de cryptomarkt toegankelijk.

Met Yieldt profiteer je van onze deskundigheid. Wij doen het harde werk voor jou. Zo kan jij je bezighouden met de dingen die je leuk vindt om te doen.

Klein of groot, iedere belegger behandelen wij hetzelfde.

Want waarom zou niet iedere klant op nummer 1 staan? Dat betekent dat wij niet aan risicoprofielen doen. We werken namelijk altijd vanuit risicomijdend oogpunt. Kansen pakken doen we graag, maar wel zo effectief en veilig mogelijk.

Wij zijn geen indexfonds waar eenmalig naar je omgekeken wordt.

We zitten boven op de markt en volgen altijd de laatste ontwikkelingen. Wel zo prettig als wij precies weten waar we het over hebben. Dit betekent ook dat wij s ’nachts uit bed geroepen kunnen worden om de markt voor jou in de gaten te houden. Zo kan jij juist met een gerust hart doorslapen.

Registreer en doorloop alle stappen snel en simpel binnen onze onboarding omgeving.

De aanmelding en het koppelen met Yieldt worden binnen 3 stappen uitgelegd. Een kind kan de was doen. En dat zonder papierwerk of lange wachttijden. Vanaf € 1000 kun je meeprofiteren van de kansrijke cryptomarkt.

Veilig en vertrouwd.

Yieldt werkt samen met de grootste exchange van Nederland, Bitvavo. Deze partij is uitgekozen op zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Bitvavo staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB).

De meerderheid van alle cryptovaluta bij Bitvavo worden los van het internet, op veilige locaties in bank kluizen bewaard. Een afzonderlijke stichting, Stichting Bitvavo Payments, is opgericht om de tegoeden van de gebruikers af te scheiden van Bitvavo. Zo blijft jouw welverdiende vermogen altijd van jou.

Handig om te weten.

Wij beleggen naast Bitcoin, ook in vele andere kansrijke cryptovaluta.

Bij verhoogd risico kunnen wij tijdelijk volledig uit positie gaan. Aan de zijlijn staan en geduldig wachten op de juiste kansen hoort er af en toe ook bij.

We geloven in de waarde toevoeging van de cryptomarkt en hebben daarom het vizier op de lange termijn staan.

Veelgestelde vragen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt.

Met het vizier op de lange termijn beleggen wij naast Bitcoin en Ethereum ook in vele andere kansrijke cryptovaluta. Hierbij kunnen we flexibel schuiven met verdelingen, als ook bij verhoogd risico tijdelijk volledig uit positie gaan. Aan de zijlijn staan en geduldig wachten op de juiste kansen hoort er af en toe ook bij.

Starten is al vanaf € 1000 mogelijk. Klein of groot, iedere belegger is welkom.

We willen héél graag, maar helaas bestaat er voor een vermogensbeheerder nog geen mogelijk tot een registratie of vergunning. Daarom werken we nauw samen met de Nederlandse exchange Bitvavo. Deze partij is uitgekozen op zijn veiligheid en betrouwbaarheid en staat onder toezicht van de Nederlandsche bank (DNB).