Onze beleggingsaanpak

17 kansrijke cryptomunten in beheer

Aan onze selectie zijn uitgebreide technische en fundamentele analyses ten grondslag geweest. Hierbij hebben wij met een traditionele benadering gekeken naar zaken als internationale adoptie, beurskapitalisatie, de businessmodellen, maar ook naar de betrouwbaarheid van de organisaties achter de munten.

Wij beleggen namelijk enkel in cryptomunten, die wij begrijpen, maar ook u moet kunnen begrijpen.

Daarom hechten wij waarde aan tal van zaken, zoals: wie werken er bij de organisaties, met welke ontwikkelingen zijn ze bezig, met welke partijen werken ze samen, maar kijken ook naar de marktgebieden, waarin ze werkzaam zijn, en hoe ze problemen oplossen.

RISICOMIJDEND HANDELEN IN EEN RISICOVOLLE MARKT

Om samen voor u een zo mooi mogelijk rendement te behalen, beleggen wij voor de lange termijn, nemen wij enkel long posities aan en werken wij zonder hefbomen. Daarnaast hebben wij onze portefeuille verdeeld in marktsegmenten, waarbij verschillende specialisaties op basis van spreiding een allocatie hebben gekregen. Op deze manier beperken we het risico en behalen toch mooie rendementen voor u.

Actief zitten wij boven op de markt, waarbij wij de portefeuille op basis van stricte methoden toevoegen, uitsluiten, aanpassen en herwegen. En met succes, zo staan wij sinds januari 2020 reeds op een mooi rendement van meer dan 100%

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Chainlink
  • EOS
  • Stellar
  • Overige marktspecialisaties
WAARDETOEVOEGING VOOR UW PORTEFEUILLE

Met zijn omvang is de cryptomarkt niet alleen een uitdager van andere activaklassen.

Het is een noodzakelijke diversificatie op een ieders portefeuille.

Wij van Yieldt helpen u bij deze diversificatie.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Door uw gegevens in te vullen, kan Yieldt u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via?[email protected]

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wil komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

+31 (0)85 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012KN