Over ons

Over ons

Yieldt is wereldwijd de eerste partij voor beheerd beleggen in cryptoproducten. Wij combineren de kennis van ervaren handelaren uit de traditionele beurs met de kunde van onze cryptospecialisten en data-analisten. Zo helpen wij beleggers de inleg op verantwoorde en risicobeperkende wijze te vergroten en weten wij een unieke positie in de markt te behalen.

Missie en visie

Missie

Yieldt biedt beleggers toegang tot de omvangrijke cryptomarkt door de markt begrijpelijk maken.

Visie

De cryptomarkt is innovatief, volatiel en omvangrijk. Bovenal zit deze markt vol potentie. Daarom willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om hier, op een verstandige manier, in te beleggen?zodat risico?s beperkt blijven.

Strategie

Yieldt richt zich op het behalen van rendement op de lange termijn. Wij werken volgens een geavanceerde beleggingsstrategie, waaraan onze eigen fundamentele en technische analyses ten grondslag liggen. Van de 58 cryptoproducten die op Bitvavo beschikbaar zijn, onderzochten wij o.a. de bedrijfsstructuur, het onderscheidend vermogen en de technologische historie. Slechts achttien producten haalden de strenge selectie, waarop wij de verdeelsleutel hebben toegepast.

Werkwijze

Ons doel is om een rendement te realiseren dat hoger is dan de Bitcoin Price Index. Dat doen wij door middel van grondige marktanalyses, state-of-the-art algoritmes en unieke tradingbots. Die helpen ons onder andere het ontwikkelingsniveau, het businessmodel en de waardetoevoeging van de cryptoproducten te analyseren.

Om voor klanten het beste resultaat te behalen, hanteren wij daarnaast de volgende beleggingsprincipes:

  • Winstmaximalisatie is voor ons geen prioriteit. Wij leggen de focus op risicobeheersing en realiseren dat door de markten en producten waarin wij handelen te diversifi?ren. Onder deze voorwaarde proberen wij uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te behalen;
  • Wij investeren enkel in cryptoproducten die wij begrijpen, vertrouwen en toekomstbestendig achten. Op basis van die criteria hebben wij een verdeelsleutel opgesteld van valuta die een spreiding van de markt vertegenwoordigen en die de liquiditeitsmogelijkheden naar verwachting behouden;
  • Aan het instapmoment van een positie ligt een cijfermatige beoordeling ten grondslag, die onderschrijft dat de markt in een opgaande trend terechtkomt. Voor nieuwe klanten geldt dat hun portefeuille bij het instappen gelijk is aan de portefeuilles van bestaande klanten;
  • Wij richten ons op de lange termijn. Dat betekent dat wij zo lang mogelijk in een bepaalde positie willen blijven. Wij handelen niet op korte tijdspannes. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen wel continu in de gaten en wijzigen wij de verdeling van uw cryptoportefeuille indien nodig;
  • Wanneer de koers onder de door ons bepaalde ondergrens zakt, stappen wij vooralsnog direct uit door middel van een harde stop loss. Zodra de automatisering dit toelaat, gaan wij over tot de zogenoemde trailing stop.

Advies

Beleggingen brengen financi?le risico’s met zich mee. Wij adviseren dan ook om niet meer dan tien procent van uw vrij besteedbaar vermogen in te leggen. Het wordt te alle tijde afgeraden om met geleend geld een cryptobelegging te starten. Alvorens er wordt overgegaan tot crypto beheerd beleggen is het aan te raden om eerst contact op te nemen met een financieel adviseur.

PERSOONLIJK CONTACT

Vragen over onze dienstverlening? Onze data-analisten en beleggingsexperts staan voor u klaar!

CONTACTINFORMATIE

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wilt komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

085 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]