Over Yieldt

Paul Mennema – Oprichter en Algemeen Directeur

Inmiddels heb ik 20 jaar ondernemingservaring, vooral als 3e generatie van het familiebedrijf, waar we als handelshuis voor de doe-het-zelf markt fungeerden. Inmiddels is dit bedrijf verkocht en ben ik samen met mijn zus verantwoordelijk voor het family-office, waarbij naast investeringen in vastgoed, ook veel beleggingen worden beheerd.

In 2016 ben ik privé de cryptomarkt ingestapt, met steeds groter groeiende posities. Op een gegeven moment wilde ik dit graag gaan onderbrengen bij een beheerd belegger, maar helaas kon ik hier geen gedegen partij voor vinden.

En zo ben ik eind 2019 Yieldt gestart. Niet alleen, maar met een sterk team met fundamentele en technische beleggerservaring. Daarnaast maakt op de achtergrond een succesvolle venture capitalist deel uit van ons bedrijf, die ons o.a. ondersteunt op het gebied van IT.

Gevestigd aan de Westblaak te Rotterdam

Gevestigd aan de Westblaak zitten wij in het hart van Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit dragen we dan ook met ons mee. Bij ons ziet u geen dure auto’s voor de deur staan. Wij zijn harde werkers met een rijke kennis van de cryptomarkt en wensen dit met u te kunnen delen, zodat ook u gebruik kunt maken van de kansen die de cryptomarkt biedt.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op ons kantoor nader kennis te maken.

Het gaat tenslotte om uw welverdiende vermogen en daarbij vinden wij het niet meer dan normaal, dat u ons eerst goed in de ogen wilt kijken.

WAARDETOEVOEGING VOOR UW PORTEFEUILLE

Met zijn omvang is de cryptomarkt niet alleen een uitdager van andere activaklassen.

Het is een noodzakelijke diversificatie op een ieders portefeuille.

Wij van Yieldt helpen u bij deze diversificatie.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Door uw gegevens in te vullen, kan Yieldt u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via: [email protected]

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wil komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

+31 (0)85 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012KN