Partnerschappen

SAMEN STERKER

Yieldt zet veiligheid en vertrouwen voorop.

Onderstaande partijen zijn aan ons gelieerd om uw vermogen en privacy zo goed mogelijk te beveiligen. Graag lichten wij de keuze voor deze partnerschappen aan u toe.

Bitcoin magazine

Bitcoin Magazine behoort tot de top drie van invloedrijke bitcoin nieuwswebsites van Nederland. Dagelijks voedt het jonge team van bekende bitcoin-specialisten en ervaren handelaren duizenden lezers en bitcoin-fans met het laatste nieuws.

Code & Capital

Code & Capital is een betrokken venture capital in Nederland. Deze organisatie doet bedrijfsinvestering op basis van kennis en ervaring, mankracht, media technologie en kapitaal. Door deze mogelijkheden, betrokkenheid en actieve ondersteuning zijn wij een actieve samenwerking gestart en mogen wij Code & Capital als aandeelhouder verwelkomen.

Newsbit

Newsbit is een groot Nederlands cryptonieuwsplatform. Onder leiding van de twee oprichters informeren zij dagelijks het grotere publiek over de laatste crypto koersen, geruchten in cryptoland en overige cryptowetenwaardigheden.

Suits & Sneakers

Suits & Sneakers is een allround internationaal marketing- en mediabureau. Als onderdeel van Code & Capital onderscheiden zij ons door een klantenvraagstuk te beschouwen als eigen investering. Van de bedrijfspositionering tot de te voeren mediacampagnes. Doordat elke stap wordt gewogen, getoetst en geanalyseerd weten zij Yieldt verder te brengen.

TMM ventures

TMM Ventures staat bekend als een sterke technische en praktische organisatie. Door op korte termijn een proof of concept te ontwikkelen, valideren en schalen weten zij start- en scale-ups verder te helpen. Vanwege de kennis, ervaring en het oplossingsgericht denken van deze organisatie, hebben wij besloten om actief te partneren en TMM Ventures als aandeelhouder aan te sluiten.

Vragen over onze dienstverlening of partnerschappen? Ons team staat zes dagen per week voor u klaar!

CONTACTINFORMATIE

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, wenst u uitleg op maat, of is er een andere reden dat u met ons in contact wilt komen? Wij gaan graag met u in gesprek. Telefonisch of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

085 – 210 09 89

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Taal aanpassen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]