Wat levert dat op?

Bij ons geen fictieve rendementen, kleine lettertjes of gerommel. Wij tonen alleen het échte rendement, dus het rendement dat onze klanten daadwerkelijk behaalden.

Rendementen uit het verleden bieden géén garantie voor de toekomst en de waarde van je beleggingen kan schommelen.

175%

YTD rendement (jan. 2021 t/m apr. 2021)

617%

start to date rendement (dec. 2019 t/m apr. 2021)

10M

beheerd vermogen

+500

klanten gingen je al voor

Selecteer weergave

Jaargang 2021

Hoeveel kost dat?

Wij geloven in samen groeien. Daarom houden we de kosten graag zo laag mogelijk. Eén kostenstructuur, zonder verborgen kosten.

Kostenoverzicht:

Stortingskosten (per storting)

Over elke geld of crypto storting betaal je eenmalig 1% stortingskosten.

Servicekosten.

Om het bedrijf draaiende te houden betaal je maandelijks 0,25% servicekosten over de waarde van je portefeuille.

Winst vergoeding.

Behalen wij mooie resultaten voor je in gegeven maand dan betaal je ons 10% van je winst. De rest is voor jou.

Daarnaast werken we met een high-water mark. Zo betaal je alleen een winst vergoeding wanneer wij je opgebouwde hoogtepunt overtreffen.

Geen verrassingen achteraf.

Wij sturen één keer per maand een factuur. Deze is makkelijk per iDEAL, Credit of Debit kaart, Bancontact, Sofort of IBAN te voldoen. Maandelijks krijg je eenmalig de mogelijkheid om kosteloos uit te stappen. Voor het meermaals uitstappen wordt er een vergoeding van 1% berekend over het totaal op te nemen tegoed.

Veelgestelde vragen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt.

Na het volgen van de 3 stappen in ons aanmeldformulier profiteer je al mee van de cryptomarkt. En dit alles zonder wachttijden en papierwerk.

De 3 stappen bestaan uit:
1. Het aanmaken van een Yieldt account
2. Het aanmaken van een Bitvavo account
3. Het beveiligen en koppelen van beide accounts

Klik hier om je aan te melden

De high-water mark kun je zien als een prestatievergoeding die je afstaat aan Yieldt. Dit gebeurt op basis van het high-water mark principe. Dit houdt in dat je enkel een winstvergoeding betaalt indien de winst daadwerkelijk gezorgd heeft voor een groei in het totaal aan vermogen ten opzichte van het hoogst behaalde saldo.

We kunnen begrijpen dat het nog moeilijk te begrijpen is en daarom leggen we het graag verder uit aan de hand van een voorbeeld.

Een rekenvoorbeeld:

Je hebt van een vriend gehoord over Yieldt en besluit op 1 januari te starten met een inleg van €10.000.-. De winst van januari wordt berekend vanaf de voorgaande stand, in dit geval het startbedrag van € 10.000.-.

Aan het einde van januari heeft Yieldt een mooi rendement van 30% weten te behalen. De eindstand op 31 januari is dus € 13.000,-. Een verschil van € 3000.- ten opzichte van het startbedrag. Hierover wordt de 10% winstvergoeding berekend. Een factuur van € 300.-.

De volgende maand, februari, wordt € 13.000.- het startpunt. Stel dat februari een minder goede maand blijkt te zijn en eind februari staat de balans op € 12.000.-, dan wordt er geen winstvergoeding in rekening gebracht. Er is immers geen winst behaald.

Wanneer in maart de eindbalans op € 15.000.- staat dan wordt over het verschil van € 13.000.- en € 15.000.- een winstvergoeding berekend. En niet van € 12.000.- tot € 15.000.-. Er is immers al betaald tot € 13.000.-.

Yieldt geeft zijn klanten altijd inzicht in de wijze waarop de high-water mark tot stand is gekomen. Dit is op dag-niveau terug te zien binnen de factuur van iedere maand.

Het staat je altijd vrij om geld op te nemen. Dat vinden wij wel zo netjes. Hiervoor krijg je maandelijks eenmalig kosteloos de mogelijkheid. Voor het meermaals uitstappen in één kalender maand wordt er een vergoeding van 1% berekend over het totaal aan op te nemen tegoed.